2013. november 27., szerda

Kókuszcsiga



Hozzávalók:
25 dkg darált keksz
7,5 dkg margarin
7,5 dkg porcukor
2,5 dkg kókuszreszelék
2 evőkanál kakaó
0,5 dl fekete kávé
0,5 dl rum
2-3 evőkanál baracklekvár

1. A darált kekszet először a margarinnal, majd a többi hozzávalóval összegyúrjuk és annyi lekvárt adunk hozzá, hogy formázható legyen a massza.


Töltelék:
2 evőkanál liszt
1 dl tej
1 vaníliás cukor
12,5 dkg margarin
10 dkg porcukor
2,5 dkg kókuszreszelék

1. A lisztet a tejjel és a vaníliás cukorral sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
2. A margarint a cukorral kikeverjük, majd beleszórjuk a kókuszreszeléket és jól elkeverjük.
3. A két krémet összekeverjük.


Összeállítás:

1. Vizes alufólián kinyújtjuk vékonyra a masszát.
2. Rákenjük a krémet és feltekerjük.
3. Oldalára és tetejére kókuszreszeléket hintünk.

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...