2015. december 26., szombat

Gesztenyés sajttorta


Hozzávalók:

20 dkg darált keksz
15 dkg olvasztott vaj
6 dkg + 5 evőkanál porcukor
3 evőkanál kakaópor
50 dkg mascarpone
2 dl habtejszín
3 csomag vaníliás cukor
25 dkg gesztenyemassza



Elkészítés:

1. Az olvasztott vajat összekeverjük a darált keksszel, a kakaóporral és 6 dkg porcukorral.
2. Egy sütőpapírral bélelt tortaformába (nálam 26 cm-es) jól belenyomkodjuk.
3. A krémhez felverjük a tejszínt, majd jól összedolgozzuk a mascarpone-val, a maradék porcukorral és a vaníliás cukorral.
4. Rásimítjuk a kekszes alapra. a krémet.
5. tetejére gesztenyemasszát reszelünk.
6. Hűtőbe tesszük min 3 órára.

Recept: Receptözön - Különszám 2016/1 Tél

Jó étvágyat! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...